EL PODER DE L’ARA

 

el-poder-del-instanteEn lloc de preguntar-te “Què és el que vull de la vida?”, una pregunta més poderosa és “Què vol de mi la vida?”.

La veritable intel·ligència actua silenciosament. És en la quietud on trobem la creativitat i la solució als problemes.

Quan et fas amic del moment present et sents com a casa allà on siguis. Si no et sents còmode en l’Ara, et sentiràs incòmode allà on vagis.

La veritable escolta va molt més enllà de la percepció auditiva. És l’emergència d’una atenció alerta, un espai de presència en el qual les paraules són rebudes.

Canvia la forma de veure les coses i les coses canviaran de forma.

Les coses i les condicions externes poden donar plaer, però no poden donar alegria. Res no pot donar alegria. L’alegria no té causa i sorgeix de dins com alegria de ser.

Jo no sóc els meus pensaments, emocions, percepcions sensorials i experiències. Jo no sóc el contingut de la meva vida. Jo sóc vida. Jo sóc l’espai en què tenen lloc totes les coses. Jo sóc consciència. Jo sóc l’ara. Jo sóc.

Sempre va bé recordar les paraules que Eckhart Tolle ens proposa al seu llibre de ‘El Poder de l’Ara’, una guia per deixar de identificar-nos amb el nostre ego, aquesta imatge mental que hem creat amb els nostres pensaments, sistemes de creences, valors i emocions ….. el nostre veritable jo va més enllà de l’ego, de la ment i del cos físic. Som consciència experimentant-se a si mateixa.

En el present, en l’ara està la clau per a la felicitat. Quan observes el pensador amb l’ajuda de la relaxació o de la meditació, t’adones que el teu autèntic ésser està molt més enllà de la ment……. Val la pena descobrir-ho!!!!!

One comment

  1. El nostre estimat Eckhart Tolle mai ens decepcionarà. Ell és el que el nostre interior vol sentir i escoltar. Els llibres d’aquest senyor no s’han de guardar mai a la lleixa, te’ls has d’anar trobant per arreu, agafar-lo i al obrir-lo per on els dits ensopeguen, segur has trobat el que necessitaves en aquell moment. Grandios!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s